01.09.2019

Fotokonkurrence

  • MDM6
  • MDM4
  • MDM1

Har du lagt mærke til, hvordan dagslyset kan ændre oplevelse af et rum? Del dine billeder af et lysende øjeblik med #MyDaylightMoment19 på Instagram - og deltag i konkurrencen om at få dit billede som plakat og vind fotoudstyr til en værdi af 1.000 kroner.

VILLUM Window Collection ønsker med konkurrencen at sætte fokus på dagslyset i vores hverdag. VILLUM Window Collection har tidligere haft en Instagramkonkurrence under hashtagget #MyDaylightMoment, hvor mange smukke billeder blev uploaded og delt. Derfor gentager vi nu succesen og håber på endnu flere billeder af fantastiske lysindfald.

Sådan gør du
Kan du indfange den måde solen står på en særlig måde i dit hjem om morgenen? Har du en yndlingssted i en bygning, hvor du har lagt mærke til, hvordan lysindfaldet fanger din opmærksomhed og gør dig glad?

Tag et billede af disse dagslysøjeblikke og vær med til at sprede glæden ved dagslys. Upload dit billede til Instagram og brug hashtagget #MyDaylightMoment19 - så deltager du automatisk i konkurrencen.

Husk, at du skal have en åben profil på Instagram for at deltage i konkurrencen. 

Præmie og deadline
Konkurrencen løber fra d. 1. september til d. 1. november 2019. Vinderbilledet offentliggøres fredag d. 15. november 2019, og vinderen vil blive kontaktet direkte af museet. Fotografen til det bedste billede vinder sit billede som plakat og fotoudstyr til en værdi af 1.000 kroner. Sammen med andre udvalgte billeder vil vinderbilledet efterfølgende indgå i en udstillingen på VILLUM Window Collection.


Vi glæder os til at se dit dagslysøjeblik!

Læs konkurrencebetingelserne her.

 

Foto: Laust Øby (@laustoby), Manuela Schwendener, Louise (@swizzlestickx)