21.06.2017

Del dit sommervindue!

  • MySummerWindow_Galleri-02
  • MySummerWindow_Galleri-01
  • MySummerWindow_Galleri-03
  • MySummerWindow_Galleri-04

Kan du fange sommeren og lyset i et vindue? Del dit billede af et sommervindue med #MySummerWindow på Instagram, og deltag i fotokonkurrencen!

 

Sommeren er over os og det kaster nyt lys på og igennem vinduer. Tag et billede af et vindue, som du oplever på din ferie i udlandet, i dit sommerhus, i dit hjem - eller et helt andet sted.

Del dit billede af et sommervindue med #MySummerWindow på Instagram, og deltag i konkurrencen! Præmien til den vindende fotograf er en plakat med vinderbilledet og fotoudstyr for 1.000 kroner.

VILLUM Window Collection og Dansk Arkitektur Center ønsker med konkurrencen at sætte fokus på sommerens specielle lys og vinduets mangfoldighed.

Sådan gør du
Fang det magiske øjeblik, hvor et vindue tager sig særligt sommerligt ud. Får vinduet lyset til at fordele sig på en flot måde? Giver vinduet nogle enestående fotografiske skyggeeffekter? Skaber vinduet liv på en bestemt måde?

Du skal have en åben profil på Instagram for at deltage i konkurrencen. Alternativt kan du uploade dit bidrag på VILLUM Window Collections Facebookside. Husk at beholde en kopi af dit billede i højest mulige opløsning, dette skal bruges, hvis du vinder og billedet skal forstørres.

Deadline og præmie
Du skal uploade dit billede senest den 20. august 2017. Vinderen af konkurrencen offentligøres den 8. september 2017. De bedste billeder vil blive vist på en udstilling i VILLUM Window Collection i efteråret 2017. 

Præmien er en plakat med vinderbilledet og fotoudstyr for 1.000 kr. 

Vi glæder os til at se, hvad du kan finde på!

 

Konkurrencebetingelser
Konkurrencen afholdes af Instagram-profilen @villumwindowcollection som drives af VKR Gruppen. Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Instagram.

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Dansk Arkitektur Center på følgende e-mail: the@dac.dk

Vinderen vil få sin præmie tilsendt pr. pakke/brev. 

Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne, som gives i den Instagram- eller Facebookopdatering, der linker til nærværende konkurrencebetingelser. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget. 

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at VILLUM Window Collection må offentliggøre dit Instagram-brugernavn, samt billede i forbindelse med deres udstilling i Søborg og på de medier, som VILLUM Window Collection benytter. 

Deadline for at indsende billeder er den 20. august, og vinderen offentliggøres den 4. september.

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes Instagram-profil. Det betyder, at du skal huske at tjekke, om du er blevet tagget på Instagram, eller du har modtaget en besked i din "andet" indbakke på Facebook, hvis din private mail eller dit telefonnummer ikke er synlige på din profil. 

Hvis vinderen ikke indenfor 7 dage efter at have fået besked via Instagram eller Facebook, har henvendt sig, forbeholder VILLUM Window Collection sig ret til at finde en anden vinder. 

Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen vil ikke blive afgivet til 3.-part og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.