Privatlivspolitik

Introduktion

VILLUM Window Collection (Maskinvej 4, 2860 Søborg, CVR. 30830415) indsamler, behandler og opbevarer din persondata, men da VILLUM Window Collection er ejet af VKR Holding A/S (Breeltevej 18, 2970 Hørsholm, Danmark, CVR 30830415), er VKR Holding A/S ansvarlig for VILLUM Window Collection’s indsamling, behandling og opbevaring af dine persondata (“dataansvarlig”).

Hvilke persondata indsamler vi

VILLUM Window Collection indsamler navn og e-mail adresse på de personer, som samtykker til at modtage nyhedsbrev fra VILLUM Window Collection. Der vil i det følgende blive henvist til disse oplysninger som ”persondata.”

Formålet med at indsamle persondata

Vi indsamler persondata til brug for at sende dig nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale om vores arrangementer og særudstillinger.

Hvem har adgang til din persondata

Det er kun udvalgte, betroede medarbejdere fra VILLUM Window Collection, som har adgang til din persondata med det formål at behandle persondata i overensstemmelse med de førnævnte formål

VILLUM Window Collection vil ikke overføre eller på anden måde gøre dine persondata tilgængelig for selskaber, som er under VKR Holding A/S’ kontrol (hvilket omfatter VKR Holding A/S’datterselskaber, hvori VKR Holding A/S ejer mere end 50 % aktier (”VKR Gruppen”)) eller noget tredjeparts selskab uden for VKR Gruppen.

Dog kan VILLUM Window Collection blive pålagt gennem dom, lovgivning eller regulative krav at videregive persondata til tredjeparter, domstole, offentlige myndigheder e.l.

Opbevaring og sletning af persondata

Dine persondata opbevares, indtil du afmelder VILLUM Window Collections nyhedsbrev og markedsføringsmateriale.

Adgang til at rette, ændre eller slette din persondata

Du har ret til at henvende dig til VILLUM Window Collection for at få adgang til en oversigt over, hvilken persondata VILLUM Window Collection opbevarer på dig. Du har endvidere ret til at rette, ændre eller kræve persondata slettet. Enhver henvendelse skal rettes til dbn@vkr-holding.com.

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

Mail: dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk  

Server

Persondata bliver opbevaret på en server, som er placeret inden for EU. Den serveransvarlige har tekniske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på plads med det formål at sikre din persondata.

Cookies

Vi bruger ikke cookies på hjemmesiden.

Tilføjelser til persondatapolitikken

VILLUM Window Collection kan til enhver tid revidere eller opdatere denne politik.

VILLUM Window Collection opfordrer derfor brugerne til at løbende at læse politikken.

Kontakt

Enhver henvendelse kan fremsættes til: dbn@vkr-holding.com.