28.08.2024

Fotokonkurrence

  • 6
  • 1
  • 7
  • 4
  • 3

Deltag i fotokonkurrencen My Summer Window

Inspireret af museets aktuelle udstilling Window Behaviorology og bogen The Nordic Window, ønsker vi at sætte fokus på de øjeblikke der opstår omkring vinduer. 

Om sommeren spiller vinduer en helt særlig rolle. De fanger lys og luft og indbyder til ophold. De indrammer en udsigt og der opstår en unik stemning, når lyset strømmer ind i rummet eller filtreres gennem et blafrende gardin. Tænk på vinduet i din feriebolig, hvor det første du ofte gør er at åbne det og undersøge udsigten og lyset.

Grib kameraet og fang et øjeblik hvor sommeren tager sig særligt ud i et vindue du kender eller kommer forbi.

Vi glæder os til at se dit bud på My Summer Window. 

 

Sådan gør du

Send dit billede i en besked til museets Instagram profil @villumwindowcollection eller på mail trm@vkr-holding.com. Du må gerne deltage i konkurrencen med flere billeder. 

Vi poster løbende jeres bud på Instagram.

 

Deadline og præmie

Send dit billede til os senest den 28. august 2024. Vinderen offentligøres den 6. september 2024 på museets hjemmeside og Instagram.

Vi udvælger de 3 bedste billeder, som alle bliver præmieret med et Klubkort til Dansk Arkitektur Center og et eksemplar af bogen The Nordic Window.

De bedste billeder vil blive vist på en mindre udstilling i VILLUM Window Collection i efteråret 2024. Husk derfor at beholde en kopi af dit billede i høj opsløsning, da dette skal bruges, hvis billedet senere skal indgå i udstillingen.

 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Instagram-profilen @villumwindowcollection som drives af VKR Holding. Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Instagram.

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Thea Ringmann Madsen på følgende e-mail: trm@vkr-holding.com

Vinderen vil få sin præmie tilsendt pr. pakke/brev. Hver præmie har en samlet værdi på 665 kr.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at VILLUM Window Collection (VWCO) må offentliggøre dit navn og billede i forbindelse med deres udstilling i Søborg og på de medier, som VWCO benytter. 

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er gjort tilgængelige, da konkurrencebidraget blev indsendt. Det betyder, at du skal tjekke din instagram eller mail, alt efter hvordan du har indsendt dit bidrag.

Hvis vinderen ikke indenfor 7 dage efter at have fået besked via Instagram eller eller mail, har henvendt sig, forbeholder VWCO sig ret til at finde en anden vinder. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

RESTRIKTIONER ANG. MOTIV: Det er forbudt at dele fotografier af mennesker, der ikke har givet deres samtykke til, at billedet må offentliggøres. Det samme gælder for mennesker i private, prekære eller skamfulde situationer, uanset om de er fotograferet på offentligt område. Du er personligt ansvarlig for, at eventuelle personer i motivet har givet tilladelse til, at du må benytte billedet af dem, og et evt. erstatningskrav mod VWCO vil bliver videresendt til dig personligt.

FORTRYDELSESRET: Du kan til enhver tid, inden for konkurrenceperioden, trække dine billeder og dermed din deltagelse tilbage. Dette gøres ved at sende en mail til trm@vkr-holding.com. Efter konkurrencens afslutning tilfalder brugsretten til billedet VWCO til brug på museets kommunikationskanaler. 

FRASORTERING: VWCO forbeholder sig retten til at frasortere stødende eller på anden vis upassende billeder. Billeder med vandmærke eller tekst som fx dato på billedet frasorteres. 

BRUG AF BILLEDER UNDER KONKURRENCEPERIODEN: Under konkurrenceperioden forbeholder VWCO sig retten til løbende at dele de indsendte billeder på VWCO's instagram profil. Ønsker du ikke at blive tagget eller på anden måde krediteret når VWCO deler dit billede på Instagram, skal dette meddeles ved indsendelse af konkurrencebidrag. 

BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER: Dit navn og dine personlige oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med konkurrencen og udstillingen. Dit navn kan blive nævnt i forbindelse med kreditering af billeder. Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres via VWCOs kanaler.

 

Fotos af: Sindre Aarhus Narvestad, Bastian Hjelm, Jens Markus Lindhe og Maria Hagerup.