08.08.2016

Fotokonkurrence

  • MyDaylightMoment_Galleri 02
  • MyDaylightMoment_Galleri 05

Har du et yndlings dagslysøjeblik, når dagslyset står på en særlig måde i dit hjem eller på din arbejdsplads? Del dit billede med #MyDaylightMoment.

 

Har du lagt mærke til, hvordan dagslyset kan ændre forståelsen af et rum? Del dine billeder af et lysende øjeblik med #MyDaylightMoment på Instagram - og deltag i konkurrencen om at få dit billede som plakat!

VILLUM Window Collection og Dansk Arkitektur Center ønsker med konkurrencen at sætte fokus på dagslyset i vores hverdag. Fotokonkurrencen er blot en af mange aktiviteter i 2016, hvormed VILLUM Window Collection markerer VKR Gruppen 75-års jubilæum.

Sådan gør du
Kan du indfange den måde solen står på en særlig måde i dit hjem om morgenen? Har du en yndlingssted i en bygning, hvor du har lagt mærke til, hvordan lysindfaldet fanger din opmærksomhed og gør dig glad?

Tag et billede af disse dagslysøjeblikke og vær med til at sprede glæden ved dagslys. Upload dit billede til Instagram og brug hashtagget #MyDaylightMoment - så deltager du automatisk i konkurrencen.

Husk at du skal have en åben profil på Instagram for at deltage i konkurrencen. Alternativt kan du uploade dit bidrag på VILLUM Window Collections Facebookside.

Læs konkurrencebetingelser her.

Præmie og deadline
De bedste billeder udstilles i VILLUM Window Collection. Vinderen af konkurrencen offentliggøres søndag den 30. oktober 2016. Fotografen til det bedste billede vinder sit billede som plakat. 


Vi glæder os til at se dit dagslysøjeblik!