18.11.2016

#MyWorldWindow konkurrence

  • MyWorldWindow_Galleri 01
  • MyWorldWindow_Galleri 02
  • MyWorldWindow_Galleri 03
  • MyWorldWindow_Galleri 04
  • MyWorldWindow_Galleri 05

Hvordan ser dit yndlingsvindue ud? Er det fra Hong Kong, Basel eller Tønder? Er det nyt eller gammelt? Tag et billede af dit favorit vindue. Del billedet på Instagram og vær med til at hylde alverdens vinduer. 

 

Har du bemærket hvor forskellige vinduer er? Størrelse, materialer og konstruktion varierer fra land til land, fra kultur til kultur og fra by til by. Har du på en rejse eller i din hjemby set et helt særligt vindue, eller et meget smukt vindue? Så del et billede af vinduet på Instagram med hashtagget #MyWorldWindow, så deltager du automatisk i konkurrencen om få dit billede som plakat og få det udstillet i VILLUM Window Collection.

VILLUM Window Collection og Dansk Arkitektur Center ønsker med konkurrencen at sætte fokus på vinduets mangfoldighed og dets betydning for menneskets adgang til lys, luft og udsyn. Fotokonkurrencen er blot en af mange aktiviteter i 2016, hvormed VILLUM Window Collection markerer VKR Gruppen 75-års jubilæum. VILLUM Window Collection er opkaldt efter civilingeniør, Villum Kann Rasmussen, der i 1941 stifter VKR Gruppen og året efter udvikler VELUX ovenlysvinduet.

 

Sådan gør du
Tag et billede af et, for dig, unikt vindue. Del fotografiet på Instagram og brug hashtagget #MyWorldWindow for at deltage i konkurrencen. Vær opmærksom på at din profil skal være åben. Alternativt kan du uploade billedet på VILLUM Window Collections Facebook-side.

Præmie og deadline
Konkurrencen slutter den 16. januar 2017, hvorefter vinderen vil blive offentliggjort på VILLUM Window Collection og DACs hjemmeside. Vinderen får sit billede som plakat, og de bedste billeder fra konkurrencen vil blive udstillet i VILLUM Window Collection.

 

Vi glæder os til at se dit vinduesfotografi!

 

Konkurrencebetingelser
Konkurrencen afholdes af Instagram-profilen @villumwindowcollection som drives af VKR Gruppen. Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Instagram.

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Dansk Arkitektur Center på følgende e-mail: ef@dac.dk

Vinderen vil få sin præmie tilsendt pr. pakke/brev.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at VILLUM Window Collection må offentliggøre dit Instagram-brugernavn, samt billede i forbindelse med deres udstilling i Søborg og på de medier, som VILLUM Window Collection benytter.

Konkurrencen slutter d. 16. januar 2017 kl.12.00.