12.09.2017

#MySummerWindow

  • Vinder af #MySummerWindow

@twindeleff

Thomas Windeleff vinder fotokonkurrencen #MySummerWindow med billedet "Godmorgen". 

 

Mere end 500 skønne vinduesbilleder er blevet delt på Instagram, hvor magiske sommerøjeblikke er blevet fanget gennem vinduer fra forskellige steder i verden, i forskelligt sommervejr og på forskellige tider af døgnet.

I den anledning præsenterer VILLUM Window Collection og Dansk Arkitektur Centers SHOP vinderbilledet samt udvalgte billeder fra konkurrencen i en særudstilling, som kan opleves 27. september til 30. oktober i Dansk Arkitektur Center.

 

Juryen bestående af Dorthe Bech-Nielsen, arkitekt og museumsleder i VILLUM Window Collection, og Thomas Henriksen, senior projektleder på Dansk Arkitektur Center, har kåret vinderen og udvalgt billederne til særudstillingen.

”Et billede, der taler til sanserne og vækker en række varme sommerfølelser, som mange vil kunne genkende. I eet billede får vi en lille historie fortalt og gavmildt tilbudt en række associationer. Pigen åbner sit vindue kort efter hun er stået ud af sengen. Vinduet åbner op for en verden af indtryk med varme, lys og dufte, der drager og inviterer pigen. Hun har ferie og har alverdens tid til at nyde sin dag.

Det er et billede, der fortæller om vinduets stærke evne til at skabe forbindelser og til at etablere følelser. Fotografen har lavet et velkomponeret og meget fint belyst billede, hvori vinduet spiller en central rolle” udtaler juryen.

 

Thomas Windeleff fortæller om sit fotografi: ”Billedet er taget en morgen, hvor jeg fangede min dejlige datter, lige efter hun var vågnet og stadig med morgenøjne. Jeg fik hende til at åbne vinduet mod det flotte blomstrende kirsebærtræ.

Billedet skulle fortælle en historie om en dejlige sommermorgen, hvor man bare har lyst til at kaste sig ud i dagen”.

Læs mere om fotokonkurrencen #MySummerWindow.